Program akcí

Program akcí

PŘELOŽENO | Indi Stivín a Alice Springs | př. sk. Kruh přátel hudby

04
březen
PŘELOŽENO | Indi Stivín a Alice Springs  | př. sk. Kruh přátel hudby

PŘELOŽENO | Indi Stivín a Alice Springs | př. sk. Kruh přátel hudby

Čt | 19.00

*Nový termín koncertu je 23. 9. 2021.

Indi Stivín je v současnosti nejúspěšnější český kontrabasista. Nikdo jiný se nemůže pochlubit tolika vítězstvími na mezinárodních interpretačních soutěžích jako právě on. Možná proto, že pochází z hudební rodiny, dokáže rozeznít všechny smyčcové nástroje. A přestože miluje housle, které studuje na Pražské konzervatoři u věhlasného prof. Jaroslava Foltýna, jeho osudem se stal kontrabas.

Na svých sólových recitálech vystupuje Indi Stivín s klavíristkou Alicí Springs, která ho doprovází od roku 2011 nejen na koncertních vystoupeních, ale také na mezinárodních soutěžích. Alice Springs hraje skladby Indiho Stivína často zpaměti, bez not, což je u klavírních korepetitorů ve vážné hudbě naprosto ojedinělé. Sama vysvětluje tuto svou přípravu touhou být sólistovi, a v tomto případě i skladatelovi, ještě blíže a s radostí sledovat každý jeho pohyb či změnu výrazu. Indi Stivín a Alice Springs tak působí na diváky a posluchače jako jeden organický celek v dokonalé harmonii a ideální symbióze.


Účinkují:
Indi Stivín – kontrabas
Alice Springs - klavír


Další informace o předplatném na sezónu 2021 najdete zde.


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.