Program akcí

Program akcí

TAKOVÝ BYL FREDDIE MERCURY | Peter Freestone talkshow

24
květen
TAKOVÝ BYL FREDDIE MERCURY | Peter Freestone talkshow

TAKOVÝ BYL FREDDIE MERCURY | Peter Freestone talkshow

St | 19.00

Ikonický zpěvák hudební rockové skupiny QUEEN, FREDDIE MERCURY, je nám ve svém vyprávění detailně představen svým osobním asistentem od roku 1979 až do Freddieho smrti v roce 1991, kdy ho držel za ruku jako svůj osobní přítel na smrtelné posteli. 

PETER vzpomíná na Freddieho Mercuryho v osobní i profesní rovině.

Peter Freestone stál po boku světové legendy dlouhých dvanáct let, během nichž společně prožívali veselé i tragické okamžiky. Na tuto pozici asistenta se přesunul po nabídce od Freddieho, kterou obdržel jako garderobier Královského baletu v Londýně. Na začátku byla tato kariéra jen obchod, ale postupem času vykrystalizovala v hluboké přátelství s Queen, zejména s Freddiem.

Peter s sebou přiveze ukázat celou řadu fotografií ze svého osobního archivu, které dosud nikde neukázal, pohovoří také o natáčení oscarového filmu BOHEMIAN RHAPSODY, kde ztvárnil pravou ruku režiséra Bryana Singera. Přinášíme vám schůzku s číšníkem, šéfkuchařem, komorníkem, asistentkou, sekretářem a opatřovatelem dětí, přičemž Freddie byl tím dítětem.

Peter sám řekl: "Moje práce pro Freddieho Mercuryho skončila pouhé tři měsíce po jeho smrti a trvalo mi několik let, než jsem se vrátil do jiného života."

Pořadem provází moderátor a zpěvák Milan Devinne, jediný český herec filmu BOHEMIAN RHAPSODY.


Součástí talkshow je promítání fotografií, prezentace a prodej nové knihy

„Right Place, Right Time“.

Délka pořadu 90 -110 minut + autogramiáda a prodej knih.


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.