Program akcí

Program akcí

Banda Del Caffe | Léto v zahradě

14
srpen
Banda Del Caffe | Léto v zahradě

Banda Del Caffe | Léto v zahradě

Pá | 20.00

Pravidelný cyklus koncertů pod názvem Léto v zahradě pokračuje! Máme radost, že vám můžeme představit kapelu BANDA DEL CAFFE :) V případě nepříznivého počasí se koncert přesouvá do Kina Petra Bezruče.

BANDA DEL CAFFE:
Rock, Pop, Covers

Náš band vznikl v roce 2012, jako jedno hudební seskupení, pod jedním názvem, nicméně hudebně i jako přátelé se již známe spoustu let. Jednotliví členové kapely spolu hrají v jiných hudebních projektech a spolu jsme si záhráli už nesčetněkrát, také proto jsme se rozhodli dát našemu spolku jméno a založit novou ostravskou cover kapelu pod názvem BANDA DEL CAFFE....proč tento název...vysvětlíme na koncertě :)

Členové naší kapely jsou profesionální muzikanti, kteří hrají nebo hráli, také v dalších hudebních projektech, jako např:

RICHARD BONA (USA), BUTY(CZ), KRISTINA (SK), VLASTA REDL (CZ), RHG (CZ JAZZ), BORIS URBÁNEK BAND (CZ JAZZ), FILIP M (CZ), MAROW (CZ), eR (CZ), DAVID STYPKA (CZ), VLADIVOJNA LA CHIA (CZ), NEREZ (CZ), MARIE ROTTROVÁ (CZ), FERNANDO SAUNDERS (USA), OSTRAVSKÝ ROZHLASOVÝ ORCHESTR, ASHLEY SLATER (USA), LUCIE BÍLÁ (CZ), NÁRODNÍ DIVADLO MORAVSKOSLEZSKÉ, PETER LIPA (SK), PETR BENDE (CZ), VĚRA ŠPINAROVÁ (CZ) a další.


vstupné: 100,- předprodej, 150,- na místě


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

rss vlast 143

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.