Program akcí

Program akcí

Beskydský slavík - Frýdek≈Místek

19
říjen
Beskydský slavík - Frýdek≈Místek

Beskydský slavík - Frýdek≈Místek

Pá | 19.00
zábavní centrum Carbon

Beskydský Slavík je pěvecká soutěž, kterou organizuje skupina mladých lidí z Frýdku-Místku. Kromě již zmiňovaného města byla v letošním roce soutěž rozšířená také do Ostravy. Konkrétně se uskuteční dva castingy, 19. října v zábavním centru Carbon ve Frýdku-Místku a 26. října v DK Akord v Ostravě. Soutěžícím bude při nich poskytnuta možnost seberealizace za podpory odborné poroty, která vybere 10 nejlepších soutěžících. Ti následně postoupí do velkého veřejného finále, které se bude konat 17. listopadu v Nové scéně Vlast ve Frýdku-Místku. Vítěz soutěže vyhraje roční předplatné do pěvecké školy Pop Academy, poukázku na natočení profi videoklipu, poukázku v hodnotě 1000 Kč do hudebnin HNS Frýdek-Místek a mnoho dalšího.

Letošní podzim tak bude ve Frýdku-Místku a v Ostravě ve znamení zpěvu. Každý kdo si myslí, že umí aspoň trochu zpívat, ať neváhá a přihlásí se na webových stránkách soutěže na jeden z castingů. Celý projekt podporuje například statutární město Frýdek-Místek, Moravskosleský kraj a mnoho dalších, celou akci zastřešuje firma SAM8. Mediálním partnerem je TV Kabátice nebo TV Fabex. Konceptem celého projektu je mediální prezentace. Dění na castinzích a finále bude natáčeno a poté zpracováno v postprodukci. Výstupem projektu tak bude mediální obsah propagovaný a dostupný na Facebooku nebo YouTube televize Kabátice.


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

rss vlast 143

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.