Program akcí

Program akcí

Spoutaná scéna | divadelní festival

28
srpen
Spoutaná scéna | divadelní festival

Spoutaná scéna | divadelní festival


Každoročně představujeme divadelní festival Odpoutaná scéna. Jenže letos nás překvapila koronavirová pandémie a my se tak rozhodli uspořádat symbolický ročník nazvaný Spoutaná scéna. Oslovené divadelní soubory jsou z řad ochotníků Frýdku-Místku a několik divadel je z odlehlejších koutů republiky.

Představení se uskuteční v prostorách Národního domu, Nové Scény Vlast, Faunaparku a dalších místech - dle nařízení. 


PROGRAM / PÁTEK / 28. 8. 2020


16.00 a 20.00

Kaleidoscope / Cirk La Putyka / Faunapark

kaleidoscope

Šílené skoky na obřím teeterboardu, skupinové taneční choreografie, závěsná akrobacie i lety na trampolíně. Gag střídá trik a rytmická hudba smích, hypnotické obrazy kontrastují s letní party pod širým nebem. Tradiční se potkává s moderním, ostřílení putykáři se mísí s mladou cirkusovou krví. Celkem osm akrobatů, herců a tanečníků v představení probleskuje podobně jako barevné střípky v krasohledu. Nemyslete. Otevřete oči, nastražte uši a nechte se pohltit křiklavou koláží umu a radosti.

  • Režie: Maksim Komaro
  • Obsazení: Naim Ashhab, Michal Boltnar, Nikol Fryšová, Adam Joura, Daniel Komarov, Adéla Míšková, Helena Nováčková, Jiří Weissmann

Vstupné: 150 Kč


18.00

 A do pyžam / Místo konání divadelní klub D.N.A !!!


Situační komedie
Co se stane, když se potkají manžel, manželka, milenec a milenka u jedné večeře? Komedie plná zmatků, záměn a nedorozumění.

Vstupné: 70 Kč



Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.