Program akcí

Program akcí

Štěpán MLECZKO, Tomáš OSLIZLOK, Václav ŠÍPOŠ - TŘI KAMARÁDI Z JEDNÉ TŘÍDY

19
říjen
Štěpán MLECZKO, Tomáš OSLIZLOK, Václav ŠÍPOŠ - TŘI KAMARÁDI Z JEDNÉ TŘÍDY

Štěpán MLECZKO, Tomáš OSLIZLOK, Václav ŠÍPOŠ - TŘI KAMARÁDI Z JEDNÉ TŘÍDY

Pá | 15.00

Výstava kreseb, maleb, a různých kombinovaných technik a struktur tří kamarádů, kteří se poznali v jedné třídě Střední průmyslové školy obor propagační výtvarnictví v Ostravě. Všichni tři stále aktivně tvoří, vedou kurzy kreslení a vystavují doma i v zahraničí.

ŠTĚPÁN MLECZKO žije a tvoří ve Sviadnově. Mgr.TOMÁŠ OSLIZLOK žije a tvoří v Karviné, absolvoval VŠUP v Praze u ak. mal. Pavla Nešlehy a ak. mal. Bauerové. VÁCLAV ŠÍPOŠ žije a tvoří ve Studénce, své portréty a karikatury maluje po celé republice i pro Ostravskou televizi.

Výstava potrvá od 5.9. do 31.10.2018.

Autuři o sobě: "Poznali jsme se v jedné třídě Střední průmyslové školy obor propagační výtvarnictví v Ostravě a kupodivu jsme všichni absolvovali a dokončili bez přerušení. Musím přiznat, že jsme možná více seděli v hospodě, než ve škole. No výtvarníci, co na to říci. Museli jsme se naučit nejdříve řemeslo, kreslení, figurální tvorbu, technologii barev, grafické techniky a fotografii. A přesto si kreslíme v podstatě svobodně co chceme a používáme kresbu, malbu, všechny kombinované techniky a struktury. Zajímavé věci běžné pro život jako kartáček na zuby. Všichni aktivně tvoříme, vedeme kurzy kreslení a vystavujeme doma i v zahraničí."


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

rss vlast 143

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.