Program akcí

Program akcí

Trio Bel Canto - př. sk. Komorní koncerty / NÁHRADNÍ TERMÍN

05
červen
Trio Bel Canto - př. sk. Komorní koncerty / NÁHRADNÍ TERMÍN

Trio Bel Canto - př. sk. Komorní koncerty / NÁHRADNÍ TERMÍN

Út | 19.00
ZUŠ, Hlavní tř.

Trio Bell Canto3


Náhradní termín za zrušený březnový koncert.

Repertoár Tria Bel Canta zahrnuje skladby autorů z období baroka a klasicismu, jihoamerickou a španělskou hudbu i hudbu českých skladatelů. Kombinace zpěvu, flétny a kytary je velmi oblíbená a poskytuje delikátní, ušlechtilý zvuk a jemnou dynamiku.

Flétnistka Mariia Mikhailova v současnosti studuje na JAMU v Brně a věnuje se koncertní činnosti v různých komorních souborech. Pěvkyně Aneta Podracká Bendová absolvovala Konzervatoř Brno a hudební vědu na Masarykově univerzitě, ve studiu zpěvu dále pokračuje u H. Kaupové na JAMU. Vystupovala s filharmonií Brno, na festivalech zaměřených na soudobou hudbu Forfest v Kroměříži, Setkávání nové hudby plus v Brně, Hudební současnost v Ostravě. Kytarista Libor Janeček účinkoval v koncertním duu zaměřeném na argentinské tango a v současnosti vystupuje v různých komorních souborech. Jako sólista vystupoval s Tišnovským komorním orchestrem. Nahrává pro Český rozhlas v Brně.

Mariia Mikhailova - flétna

Aneta Podracká Bendová - soprán

Libor Janeček - kytara


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.