Program akcí

Program akcí

Zbigniew Czendlik: Postel Hospoda Kostel - vyprodáno

17
leden
Zbigniew Czendlik: Postel Hospoda Kostel - vyprodáno

Zbigniew Czendlik: Postel Hospoda Kostel - vyprodáno

Čt | 19.00

Zbigniew Jan Czendlik (1964), řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti, působící od roku 1992 v České republice, a děkan lanškrounský. Je mediálně známý zejména díky přátelským vztahům s řadou osobností z oblasti kultury, šoubyznysu a sportu. Působí rovněž jako moderátor, např. v Českém rozhlasu má relaci Jak to vidí (od 2015) a v České televizi pořad Uchem jehly (od 2011). V listopadu 2018 vyjde kniha rozhovorů z onoho pořadu, pod názvem “Uchem jehly Zbigniewa Czendlika”. Rád sportuje, dříve hrával fotbal, nyní se věnuje golfu, občas si zahraje tenis nebo lyžuje. Aktivně se podílí na charitativních a sociálních projektech různého typu, za účelem podpory seniorů či dětí s hendikepem. Je patronem psího útulku.

Obsahem talk show POSTEL HOSPODA KOSTEL je vyprávění příběhů z jeho života osobního i jiného…podané humorem jemu vlastním. V průběhu 90-ti minut se tak dotýká mimojiné problematiky současného světa, s čímž se rád s diváky otevřeně podělí.

V říjnu 2016 vyšla kniha Zbigniewa Czendlika a Markéty Zahradníkové se stejnojmenným názvem Postel hospoda kostel, za níž obdrželi cenu čtenářů v rámci soutěže Magnesia litera 2017. V dubnu 2018 byla kniha vydána také v polském překladu. Součástí pořadu je autogramiáda této knihy.

ZB.CZENDLIK PLAKÁT 2019 FRYDEK MISTEK


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

od 2810

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.