Aktuality

Novinky z kulturního dění

Předplatné na jaro 2024

Předplatné na jaro 2024

Pá 01.prosinec 2023

Milí kulturní přátelé,

jarní předplatné - divadelní i koncertní - pokračuje ve stejném půlročním módu jako to podzimní a my se budeme v našich sálech těšit na každou z celkem pěti předplatitelských skupin vždy na třech představeních či koncertech rozprostřených od února do června 2024.

U divadelních cyklů Chytré rozptýlení a Silné příběhy vás pobaví nebo dojmou herci jako Filip Blažek, Miroslav Vladyka, Jan Potměšil, Igor Chmela nebo Miroslav Táborský v roli Alberta Einsteina. Mrazivý zážitek vám jistě přivodí opravdový thriller Hračička Divadla Radka Brzobohatého. Ze slovenské scény k nám opět zavítá Radošinské naivné divadlo. Z moravských divadel je na řadě Městské divadlo Zlín s velice aktuální komedií Extrabuřt na téma hyperkorektnosti a velice zdařilý ochotnický počin od ŠAMU Štítina Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách podle knižního bestseleru manželů Peasových. Protože obsáhlý herecký ansámbl doprovází i živá kapela, tak toto představení uvedeme v Kině Petra Bezruče. Brno zastoupí opět Divadlo Bolka Polívky, tentokrát s Aničkou Polívkovou.   

Kruh přátel hudby vedle klasických koncertů (ZUŠ, Ivo Kahánek) nabídne také koncert na pomezí různých hudebních žánrů v podání Prague Cello Quartet. A náš místní symfonický orchestr si opět přizve hosta se zvučným jménem – pro jarní koncert oslovil houslového virtuosa Jiřího Vodičku. V hudebních lahůdkách si pochutnáte na vokálním umu slovenské skupiny Fragile, recitálu Karla Plíhala a multiinstrumentalitě Radůzy.

V prodeji od 4. prosince 2023.

Podrobnosti najdete zde

Naše pestré předplatné může být také krásným dárkem pod stromeček. Zajistěte si svá místa včas.

Za tým Kultura F≈M
Jan Ražnok, dramaturg

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM 24-07-plakat web

Stáhnout

Předplatné

Předplatné podzim 2024 titulka

Stáhnout

Kulturní program

kFM 24-07-web

Stáhnout

Kino Vlast

187 317

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.