Aktuality

Novinky z kulturního dění

Změna systému rezervací vstupenek

Út 28.únor 2023

Vážení diváci,

rádi bychom vás upozornili na změnu v našich Obchodních podmínkách.

Od 1. 3. 2023 se mění systém rezervací na veškeré akce pořádané naší organizací, a to bez výjimky. Změny jsou reakcí na opakující se situace, kdy rezervovaná, avšak poté nezakoupená místa blokovala následný prodej vstupenek, tzn. rezervovaná místa již nemohli včas zakoupit diváci, kteří měli zájem o nákup vstupenek online či přišli na akci/pořad v den konání.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás kamkoli se za námi vydáte! V případě dotazů nás kontaktujte na kulturafm@kulturafm.cz.


Věnujete prosím pozornost níže uvedenému bodu z aktualizovaných Obchodních podmínek, které naleznete v kompletním znění na  www.kulturafm.cz/obchodni-podminky

NOVÉ PODMÍNKY PRO REZERVACE VSTUPENEK

  • Rezervace vstupenek je možná online na www.kulturafm.cz nebo osobně během provozní doby na našich prodejních místech (pobočky TIC F≈M, TIC Frýdlant n. O., hala Polárka, recepce Národního domu a Kino≈Vlast).
  • Rezervace vstupenek na všechny kulturní akce platí 3 dny a 3 dny před konáním akce se automaticky ruší.
  • 3 dny před konáním akce již není možné provádět žádné rezervace.
  • Po dokončení rezervace si zkontrolujte potvrzovací e-mail s číslem objednávky a zda souhlasí všechny údaje. Pozdějším reklamacím nemůžeme vyhovět.
  • Rezervace není platná vstupenka. Vstupenku je nutné uhradit na základě čísla objednávky osobně na našem prodejním místě (pobočky TIC F≈M, TIC Frýdlant n. O, hala Polárka, recepce Národního domu a Kino-Vlast) a to dříve, než vaše rezervace propadne.
  • Rezervace nelze prodloužit ani je hradit online.
  • Pokud chcete rezervaci zrušit, nechte ji propadnout, nebo se s námi domluvte na e-mailové adrese 

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.