Aktuality

Novinky z kulturního dění

Oficiální vyjádření Kultury FM

Oficiální vyjádření Kultury FM

Pá 21.duben 2023

Vzhledem k rozjitřeným, místy až agresivním diskuzím, které poslední dny kolují po sociálních sítích k předmětu pronájmu, který se uskuteční v Národním domě ve Frýdku-Místku dne 22. 4. 2023, jsme se rozhodli vydat toto prohlášení.

Národní dům Frýdek-Místek, příspěvková organizace je nezávislou apolitickou institucí, která poskytuje své služby v souladu se základními principy, hodnotami a platnými zákony demokratické společnosti, a to všem lidem bez rozdílu. Akce, která se stala předmětem místy až vulgární diskuze na sociálních sítích, byla při podání samotné žádosti o nájem prezentována jako Beseda s MUDr. Hanou Zelenou a hosty na téma zdravotnictví, které se zúčastní dvě lékařky – členky České lékařské komory a další hosté.  Vzhledem k našemu kulturnímu a společenskému poslání a respektu k demokratickým hodnotám nemůžeme při plnění našich úkolů zohledňovat své osobní názory a postoje či neztotožnění se s jakýmkoliv nájemcem. V případě, že by byly během této zdravotnické besedy jakýmkoliv způsobem porušeny platné zákony České republiky, budou na to nájemci okamžitě upozornění a na místo bude přivolána Policie ČR. V závěru tohoto vyjádření bychom rádi zmínili naši dlouhodobou podporu Ukrajinského kontaktního centra.

Tým Kultura F≈M

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.