Program akcí

Program akcí

SYMFONICKÝ ORCHESTR FRÝDEK-MÍSTEK | Jarní koncert s virtuózem Jiřím Vodičkou

24
květen
SYMFONICKÝ ORCHESTR FRÝDEK-MÍSTEK | Jarní koncert s virtuózem Jiřím Vodičkou

SYMFONICKÝ ORCHESTR FRÝDEK-MÍSTEK | Jarní koncert s virtuózem Jiřím Vodičkou

předplatné KRUH PŘÁTEL HUDBY | jaro 2024

Symfonický orchestr Frýdek-Místek má tu čest přivítat významného českého houslového virtuóza Jiřího Vodičku na koncertě, který slibuje být jedinečným hudebním zážitkem. Koncert se koná dne 24. 5. 2024 jako součást oslav Roku České Hudby.


Program koncertu:

1. Houslový koncert Antonína Dvořáka a moll
Sólo: Jiří Vodička
V první části večera se budeme ponořovat do nádherného houslového koncertu od mistra Antonína Dvořáka. Český houslový virtuóz Jiří Vodička se postaví do popředí, přinášejíc nejen technickou bravuru, ale také emotivní interpretaci tohoto skvostného díla. Vodičkova virtuozita spojená s hudebním uměním orchestru slibuje emocionální zážitek, který zůstane v srdcích posluchačů.
2. Schubertova Symfonie No. 9 C Dur
Dirigent: Zdeněk Smolka
Ve druhé části koncertu se pod vedením dirigenta Zdeňka Smolky představí jedno z nejvýznamnějších děl romantické hudby - Symfonie č. 9 C dur od Franze Schuberta. Orchestr se ponoří do této monumentální symfonie, přinášející posluchačům širokou škálu emocí a hudebních motivů. Dirigent Smolka se postará o precizní provedení a zachování autentičnosti této symfonie.
Celý koncert slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny milovníky kvalitní hudby. Přijďte se s námi podívat na výjimečný večer plný vášnivé hudby a slavnostní atmosféry.


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM24-05-program

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

kFM24-05-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.