Aktuality

Novinky z kulturního dění

Předplatné na podzim 2023

Předplatné na podzim 2023

Čt 25.květen 2023

Kultura F≈M připravila pro půlroční podzimní předplatné menu, ze kterého nebude jednoduché si vybrat. U divadelních cyklů Chytré rozptýlení a Silné příběhy budete mít možnost setkat se s takovými hereckými osobnostmi jako Bolek Polívka, jeho syn Vladimír, Michal Dlouhý, David Novotný, Jan Vlasák či Miroslav Etzler.

Vedle renomovaných divadel jako Fidlovačka, Brzobohatí, Řeznická vám představíme také komornější hravé divadlo Cabaret Calembour s Igorem Orozovičem.

Abonentní skupinu Ostravská divadla rozšiřujeme na Moravská divadla, abyste poznali, že i v Šumperku nebo Opavě dělají pozoruhodné divadlo. Brněnskou scénu v tomto cyklu zastoupí Pavel Liška s Michalem Isteníkem s jejich novou retro komedií Fichtl.

Pro příznivce klasické hudby zde máme Kruh přátel hudby, který zahrne podzimní koncert Symfonického orchestru Frýdek-Místek a také novoroční koncert s pěveckou legendou Evou Urbanovou, která nám představí svou druhou rockovější tvář.

Komorní ani chrámové koncerty pro podzimní sezónu neplánujeme, za to jsme připravili zcela nový koncertní cyklus – Hudební lahůdky. Zde vám představíme zajímavou muziku na pomezí žánrů, jakou dělají např. Tomáš Kočko nebo Vladimír Javorský, a také jeden hudební zážitek ve francouzském podání v kostele sv. Jakuba.

Vybírat lze celkem ze tří divadelních cyklů a dvou hudebních.

Newsletter předplatné podzim 2023

Předplatné pro stávající divadelní abonenty je možné obnovit do 31. 5. 2023 na našich prodejních místech.
Pro ostatní zájemce předplatné v prodeji od 1. 6. 2023 také online.


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM24-05-program

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

kFM24-05-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.