Aktuality

Novinky z kulturního dění

Open Call: Soutěž pro začínající fotografy

Open Call: Soutěž pro začínající fotografy

Stř 28.červen 2023

"No Borders" - Photography Exhibition Award je mezinárodní soutěž pro začínající umělce z Polska, Slovenska, Česka, Maďarska a Ukrajiny. Jeho cílem je sjednotit lidi prostřednictvím fotografie, posílit spolupráci mezi institucemi a zeměmi a ukázat kulturní rozdíly jako naši sílu. Zaměřuje se na fotografii jako umění, vypráví příběh o současnosti a lidech v zemích V4 a na Ukrajině.

Zveme umělce, aby se zúčastnili série workshopů a dali jim příležitost setkat se, propojit se a vystavit své fotografie na mezinárodní úrovni vytvořením putovní výstavy pod širým nebem. První ročník Open-air No Border Award putoval po 4 zemích a propagoval fotografie 48 finalistů, shromáždil publikum a fotografy během online a živých workshopů a recenzí portfolií. Katalog NBA byl distribuován mezi kulturní instituce, galerie a fotografické festivaly.

Jak se přihlásit?

Účastníci mohou zaslat 1 až 5 fotografií. Každý jednotlivec může přihlásit až 3 soubory svých prací. Není vyžadován žádný poplatek.
NEJSOU ŽÁDNÁ VĚKOVÁ OMEZENÍ. No Borders Award Call 2023 potrvá do 31. října 2023.


Všechny podrobné informace k soutěži a přihlašovací formulář najdeš na webu: https://nobordersaward.eu/submit

Kultura F≈M je partnerem projektu



Open Challenge: Competition for budding photographers

"No Borders" - Photography Exhibition Award is an international competition for budding artists from Poland, Slovakia, Czech Republic, Hungary and Ukraine. It aims to unite people through photography to work together across our institutions and countries and show cultural differences as strength. Focusing on photography as art, it tells a story about the present and people in the V4 countries and Ukraine.

We invite artists to meet with an occasional series of workshops to meet, network and exhibit their photographs internationally by creating a traveling exhibition under the open sky. The first edition of the Open-air No Border Award toured 4 countries and promoted the photographs of the 48 finalists, bringing together audiences and photographers during online and live workshops and portfolio reviews. The NBA catalog was distributed among cultural institutions, galleries and photography festivals.

How to log in?

You can send 1 to 5 photos. Each individual can submit up to 3 files of their work. no fee is required.
THERE ARE NO AGE RESTRICTIONS. The No Borders Award Call 2023 will run until 31 October 2023.


All detailed information about the competition and the form can be found on the website: https://nobordersaward.eu/submit

Culture F≈M is a project partner


NBA BANNER

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM24-05-program

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

kFM24-05-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.