Program akcí

Program akcí

Ivo Novák: Pocta Picassovi a jeho příteli Matissovi

15
únor
Ivo Novák: Pocta Picassovi a jeho příteli Matissovi

Ivo Novák: Pocta Picassovi a jeho příteli Matissovi

Po | 08.00
online výstava

Ivo Novák je malířem mnoha motivů a stylů. Přes krajinářská a přírodní témata, inspirovaná nejen malířovým dětstvím, až po osobité obrazy tajemných zátiší, figurálních kompozic a okamžiků zachycujících nevšední krásy života. Srdečně vás zveme na jedinečnou výstavu "Ivo Novák: Pocta Picassovi a jeho příteli Matissovi", kterou nám autor s úctou a láskou připomíná tyto dva mistry, výtvarníky, kteří dramaticky ovlivnili vývoj umění ve druhé polovině 20. století.

Výstava, zachycená fotografem Radkem Juričkem v přízemí Národního domu, kterou pro Vás opět uvedeme formou virtuální galerie na facebooku Kultura FM, vás přenese do jiného světa. Světa, kde se rozpouští hranice mezi naší běžnou realitou a světem umělcovy fantazie, ze které někdy až mrazí.


Výstava je prodejní a v případě zájmu o některé z děl nás kontaktujte: michaela.kocourkova@kulturafm.cz, +420 773 788 652


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

od 2810

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.