Program akcí

Program akcí

PROMENÁDNÍ KONCERTY | Taneční a swingový orchestr Bedřicha Pukovce

04
červenec
PROMENÁDNÍ KONCERTY | Taneční a swingový orchestr Bedřicha Pukovce

PROMENÁDNÍ KONCERTY | Taneční a swingový orchestr Bedřicha Pukovce

Ne | 16.00
Altán ve Smetanových sadech

Tradiční Promenádní koncerty mají svou neopakovatelnou atmosféru. Každou prázdninovou neděli vám ji nabídneme v místeckých Sadech Bedřicha Smetany. Altánek letos poskytne útočiště devíti celkům místním i z širokého okolí.


 *Když na sále spustí basa aneb Perly české operetky

Hudebně- zábavný i poučný pořad věnovaným největším prvorepublikovým operetním šlágrům 30. a 40. let minulého století a jejím populárním skladatelům - Járu Benešovi, Josefu Stelibskému a Jaroslavu Jankovcovi . Takřka všechny skladby byly původně určené pro českou lidovou operetku, staly se však tak oblíbenými a populárními, že si je lidé ihned oblíbili a velmi rychle po návratu z divadel začali zpívat. Kdo by neznal takové šlágry jako Venoušku, Venoušku, Já bych chtěl mít tvé foto, Když jaro zaťuká, Tvůj bílý šátek, Kosí fox, Polku bez kapelníka či velmi populární Bramborovou placku. Ty všechny a mnoho dalších uslyšíte v tomto jedinečném pořadu. V rytmu polky, valčíku, waltzu, tanga, foxtrotu, slowfoxu i exotické mexické cucarachy hraje taneční a swingový orchestr Bedřicha Pukovce pod vedením Zdeňka Pukovce, zpívají Lenka Krompolcová a Martin Frynta.  


  • Vstup zdarma
  • Občerstvení zajištěno

Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.