Program akcí

Program akcí

Taneční pro mládež | STŘEDA 16.45 – 19.15

07
září
Taneční pro mládež | STŘEDA 16.45 – 19.15

Taneční pro mládež | STŘEDA 16.45 – 19.15

St | 16.45

Zveme Vás do tanečních určených pro studenty středních škol, které se konají v prostoru nejkrásnějšího sálu Národního domu. Přivítáme i ty z Vás, kteří k nám již do tanečních kurzů pro mládež chodili a chtějí si se svými kamarády či spolužáky ještě jednou zatančit. Naučíte se základy mnoha tanců, dozvíte se něco málo o jejich historii a také se seznámíte se základními pravidly společenského chování. Lekce probíhají v přátelské atmosféře, kdy všechny tance jsou pečlivě vysvětleny, předvedeny a pravidelně opakovány. Přesvědčte se i Vy, že taneční je příjemná společenská aktivita, kde najdete přátele a strávíte příjemné chvíle.

Hlásit se můžete ,,pouze v páru“, přičemž přihlášený pár nemá povinnost spolu tančit. Jedná se pouze o vyrovnání počtu dívek a chlapců v daném kurzu. Stačí se tedy domluvit s kamarádem či spolužákem a místo v kurzu máte jisté. Zájemci bez tanečního partnera, pište na e mail: hana.janackova@kulturafm.cz, zašleme Vám další informace e-mailem.

 


Při registraci a prodeji je nutno mít připraveno jak pro dívku, tak pro muže:

* jméno a příjmení kurzisty, který bude kurz navštěvovat nikoliv rodičů      

* dále potřebujete kontaktní číslo/mobil

* e mailovou adresu na kterou můžeme posílat informace


Vedou taneční mistři Jaroslav Jaglarz a Jana Šodková

10 lekcí (1 x týdně 3 vyučovací hodiny) a 1 lekce závěrečná

Cena: 1 650 Kč/osoba, 3 300 Kč/pár

Registrace a prodej míst od 1. června na www.kulturafm.cz. K platbě (online) budete automaticky přesměrováni po dokončení registrace. Bližší informace na 777 728 094.


Rozpis běžných lekcí od 16.45 do 19.15 hodin:

Září: 7., 14., 21. a 28.- kurz bude

Říjen: 5. a 19. (kurz není 12. a 26.- pod. prázdniny)

Listopad: 2., 9., 16. a 23.

Závěrečná: středa 30. 11. nebo pátek 2.12. od 17.00 hodin//bude upřesněno



ORGANIZAČNÍ POKYNY

· Po zaplacení kurzovného bude vystavena účastníkovi průkazka, která je dokladem opravňujícím k návštěvě kurzu. Tato bude kurzistovi předána na první lekci. Je nepřenosná a při každé lekci se předkládá ke zaznamenání účasti.

· Pro plynulost kurzů doporučujeme dorazit již ve společenském oblečení a nejpozději 15 minut před začátkem být v prostoru ND. Doporučené oblečení pro slečny - společenské šaty, halenka a sukně - délka nad kolena, společenská obuv s menším podpatkem, pevnou patou a tenkou podrážkou. Ve středečním a nedělních kurzech chceme zachovat tradici bílých šatů na závěrečnou lekci. Doporučené oblečení pro muže - společenský oblek tmavší barvy, světlá košile, motýlek nebo kravata (běžné lekce), tmavé ponožky, tmavá společenská obuv s tenkou podrážkou, společenské bílé rukavice. Na závěrečnou lekci bílou košili a motýlek.

· Šatna pro kurzisty je ve vstupní hale před vstupem do sálu, a je k dispozici za poplatek 10 Kč/kus.

· Do sálu se nenosí kabáty, bundy a jiná zavazadla s výjimkou dámské kabelky.

· Konzumace alkoholických nápojů před nebo v průběhu tanečních kurzů je zakázána! Občerstvení je zajištěno pomocí nápojových automatů.

· Zaplacené kurzovné se nevrací. Výjimku lze učinit pouze po dohodě s organizátorem, a to na základě „Žádosti o vrácení“. (vážné onemocnění-úraz/nutno doložit lékařskou zprávu apod.) · Zájemci bez tanečního partnera, pište na e mail: hana.janackova@kulturafm.cz.

Zašleme vám další informace

· Organizace si vyhrazuje právo v nutných a výjimečných případech změnit termín lekcí, tedy den a případně čas. Pokud máte dotazy, na které jste nenašli na těchto stránkách odpověď, napište na e-mail: hana.janackova@kulturafm.cz nebo zavolejte na mobil 777 728 094.

 


 




Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.