Program akcí

Program akcí

TOMÁŠ KOČKO & ORCHESTR | Vánoční koncert

07
prosinec
TOMÁŠ KOČKO & ORCHESTR | Vánoční koncert

TOMÁŠ KOČKO & ORCHESTR | Vánoční koncert

př. sk. HUDEBNÍ LAHŮDKY | | podzim 2023

World Music s moravskými kořeny U zrodu T.K.&O. stály verše moravského básníka z Valašska - Ladislava Nezdařila. V roce 1999 vydali T.K.&O. debutové album Horní chlapci s jeho zhudebněnými texty, pro které jako básnický jazyk zvolil Nezdařil dialekt moravských Valachů. Zbojníci, hory, vzdor, úcta k tradicím, láska i smrt, jichž je Nezdařilova poezie plná, se stali příštími tematickými okruhy dalších desek T.K.& O. Ty získaly celkem pět nominací na cenu Anděl a dvě ceny Anděl v kategorii deska roku World Music. V prestižní TOP 20 World Music Charts Europe bodovala čtyři alba (Poplór, Cestou na jih, Velesu a Ona). Kapela svou hudbu pevně ukotvenou v moravské tradici koření folkovým vnorem, rockovým nápřahem i metalovými riffy.

Účinkují: Tomáš Kočko - kytara, mandolina, koncovka, zpěv Helenka Vyvozilová - zobcové flétny, dvojačka, housle, cimbál, vokály Libuška Jelénková - viola, housle, vokály, zpěv Pavel Bongo Plch - perkuse, cimbál, vokály Roman Plaširyba - kontrabas, vokály

Cenově zvýhodněné vstupenky pořídíte zakoupením celého cyklu předplatného pro podzim 2023


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

web zadní strana

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.