Program akcí

Program akcí

Bůh masakru | Divadlo Mír | př. sk. Ostrava v černém

19
leden
Bůh masakru | Divadlo Mír | př. sk. Ostrava v černém

Bůh masakru | Divadlo Mír | př. sk. Ostrava v černém

So | 19.00

Dva malí kluci se poperou na dětském hřišti. Jejich rodiče se rozhodnou sejít a celou záležitost elegantně vyřešit. Ovšem elegance v jednání se velmi rychle vytratí, když se začne odhalovat charakter všech čtyř přítomných. Z poklidné konverzace se stává masakr! Co vše se v nás skrývá? Jsme skutečně tak kultivovaní a civilizovaní lidé, nebo je to jen slupka? Neovládá nás náhodou Bůh masakru?

Důvodů, proč inscenace Bůh masakru tak výrazně uspěla v divadlech celého světa, je celá řada. Vyjmenujme alespoň některé. Třeba trefný černý humor, věčně aktuální téma rodičovství nebo skvěle napsané dialogy prorůstající do konverzační smrště, která divákovi prostě nedá vydechnout. Bůh masakru je ale také velkou oslavou herectví – a to dokládá i výborné obsazení. Herci a herečky ze tří ostravských profesionálních divadel se potkávají v tom čtvrtém, aby na jeho prknech prožili fascinující komedii o živlech v lidském nitru.

Autor: Yasmina Reza, Režie: Dušan Urban, Účinkují: Josef Kaluža, Ondřej Brett, Pavla Gajdošíková, Kateřina Vainarová


Vstupné 290 Kč


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.