Program akcí

Program akcí

Dina & Friends | Léto v zahradě

31
červenec
Dina & Friends | Léto v zahradě

Dina & Friends | Léto v zahradě

Pá | 20.00

Akce se koná v rámci letních koncertů pod širým nebem v krásných prostorách zahrady Národního domu. V případě nepříznivého počasí se koncert přesouvá do Kina Petra Bezruče.


Daniela "Dina" Sedláčková je zpěvačka s velkým hlasem i srdcem. V svém pestrém reperotáru má covery slavných popových, rockových i folkových písní, a to v češtině, slovenštině, angličtině nebo francouzštině. Dina je absolventka jazzového zpěvu na VOŠ Jaroslava Ježka v Praze, tedy známé "ježkárny", a kromě skvělé pěvecké techniky disponuje mimořádně sytým hlasem a strhující energií. Doprovodí ji dva frýdecko-místečtí rodáci, Radim Přidal na kytaru a Matěj Drabina na bicí, které můžete znát z kapely Behind the Door nebo David Stypka&Bandjeez. Spolu s nimi zahrají skvělý ostravský baskytarista Vlastimil Škoda a charismatická saxofonistka Marcela Kučová.

Daniela "Dina" Sedláčková - zpěv
Marcela Kučová - saxofon
Radim Přidal - kytara
Vlastimil Škoda - baskytara
Matěj Drabina - bicí


vstupné: 100,- předprodej, 150,- na místě



Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.