Program akcí

Program akcí

Lucie Lučanská | Kamishibai čtení Knihy vnímání

16
září
Lucie Lučanská | Kamishibai čtení Knihy vnímání

Lucie Lučanská | Kamishibai čtení Knihy vnímání

So | 10.00
Knihovna FM

Autorka Knihy vnímání Lucie Lučanská přečtě dětem svojí Knihu vnímání dle japonského způsobu čtení pohádek, kterému se říká kamishibai. S dětmi si budeme následně povídat o smyslech a procházkách a proč je důležité dávat pozor, na to, co se děje kolem. Na závěr si nakreslíme mapu naší oblíbené cesty.


Lucie Lučanská se věnuje psaní a ilustraci na volné noze. Vytváří komiksy, knihy, pracuje s akvarelem, airbrushem, risografií a dalšími. Ráda mění média a technologie. Čistě autorskou tvorbu střídá s ilustrátorskou prací na zakázku. Její práce figurují v nominacích na tuzemská ilustrátorská ocenění typu Nejkrásnější česká kniha nebo Czech Grand Design. V loňském roce dokončila doktorské studium na Vysoké škole uměleckoprůmyslové, jehož výsledkem je obrazová publikace pro děti „Kniha Vnímání“, kterou nakladatelství LUX.


Hlavní třída 111, Místek

SPLAVI 2023 - festival současné ilustrace a krásné knihy



Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM 24-07-plakat web

Stáhnout

Předplatné

Předplatné podzim 2024 titulka

Stáhnout

Kulturní program

kFM 24-07-web

Stáhnout

Kino Vlast

187 317

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.