Program akcí

Program akcí

Velikonoční městečko

18
duben
Velikonoční městečko

Velikonoční městečko

Čt | 15.00

Na pódiu Velikonočního městečka se budou střídat folklorní soubory, folkové skupiny či historická hudba a také dětská divadélka. Vystoupí také žánrově pestrá plejáda umělců. 

Pro děti připravujeme také oblíbené výtvarné dílničky, ve kterých si vyrobí nejrůznější velikonoční dekorace nebo upletou pomlázku. Chybět nebude ani ohrádka se zvířátky.
 
Náměstí opět zaplní trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie. Na své si jistě přijdou také nadšenci z řad kutilů a zahrádkářů, kteří zde najdou sortiment rukodělného zboží.

Na koncerty, dílny a trhy Velikonočního městečka je vstup zdarma. Velikonoční městečko pořádá statutární město Frýdek-Místek prostřednictvím Kultury F≈M. Děkujeme partnerům akce, společnostem TS a. s. a Frýdecká skládka a. s.

PROGRAM

15.00 Divadlo Ententýky: Myška Klárka, veverka Terka a Sněhurka

16.00 Plyš

Plyš je projektom pesničkárky a basgitaristky Katky Žilovej, ktorá sa z Bratislavy cez Prahu dostala do Frýdku-Místku, aby si tu s pomocou akordeonisty Katky Kuchárovej a bubeníka Tomáša Kotheru splnila sen o vlastnej kapele. Hrá asi folk, ale romantiku a melanchóliu nečakajte. A prečo mäkký a hebký názov? Pretože život je tvrdý... A tak ho balí do plyšu.

17.00 Jananas

Inteligentní texty a jemný podvratný humor je hlavní devízou Jananasu. Cílená mystifikace občas dovede kapelu do svízelné situace, například, když všichni hudební novináři a fanoušci začnou věřit, že kapela je z Brna. Skupina o sobě tvrdí, že jí všechno dlouho trvá, proto se na další album čekalo dlouhých šest let. Nové album vyšlo u vydavatelství Supraphon v září 2016.

Pátek

program

Sobota

program


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-04-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-04-brozura

Stáhnout

Kino Vlast

od 11.4.

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.