Program akcí

Program akcí

Divá Bára | Těšínské divadlo, Česká scéna

23
září
Divá Bára | Těšínské divadlo, Česká scéna

Divá Bára | Těšínské divadlo, Česká scéna

Pá | 18.30

Předlohou se autorům muzikálu stala stejnojmenná povídka Boženy Němcové o odvážné a samorostlé dívce, dceři pastýře, která se nebojí „ani noci, ani plavání“. Ale pověrčiví vesničané jí opovrhují, protože nesplňuje typické představy o děvčeti té doby. Je nebojácná a samostatná, je odlišná, a tak se o ní vyprávějí všelijaké podivnosti, dokonce je pro svou svéráznost spojována i s mocnostmi pekelnými. Smělá a odvážná Bára nedbá předsudků a pohnutek vesničanů a bojuje nejen o své právo na štěstí a lásku, ale je připravena pomoci i kamarádce Elišce. Dojde i na okamžik, kdy Bára skoro přijde o život, ale naštěstí se v poslední chvíli objeví tajemný zachránce a lidé, kteří dokážou mít Báru rádi takovou, jaká je.


Režie: Stanislav Slovák
Hrají: Bára Vidomská, Kryštof Malec, Ondřej Frydrych, Eliška Adamovská, Tomasz W. Przybyla, Zdeněk Hrabal, Lenka Waclawiecová, Miloslav Čížek, Miroslav Liška, Markéta Słowiková, Petr Sutorý, Zdeněk Klusák, Adéla Krulikovská, Vítězslav Kryške

Vstupné: 270 Kč

www.tdivadlo.cz


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

kFM 24-07-plakat web

Stáhnout

Předplatné

Předplatné podzim 2024 titulka

Stáhnout

Kulturní program

kFM 24-07-web

Stáhnout

Kino Vlast

187 317

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.