Program akcí

Program akcí

VYPRODÁNO! / Ladislav Zibura: Prázdniny v Evropě

19
listopad
VYPRODÁNO! / Ladislav Zibura: Prázdniny v Evropě

VYPRODÁNO! / Ladislav Zibura: Prázdniny v Evropě

Út | 19.00

Cestovatelská projekce / stand-up

Mladý spisovatel a blonďatý rošťák Ladislav Zibura se vrací do Frýdku-Místku s novým stand-upem. Tentokrát se vydal do oblasti, která je dostupná a krásná, přesto o ní většina cestovatelů nemluví. Vydal se prostopovat Evropu. Přijďte se zasmát u jeho vyprávění o 14 000 kilometrů dlouhé cestě na sedadle spolujezdce. Ladislav vás ve společnosti svérázných řidičů provede čtrnácti zeměmi – z horkého předměstí Athén přes malebné albánské vesnice až za polární kruh. Odhalí vám přitom místa, na která jste se vždycky chtěli podívat, jen jste o nich dosud neslyšeli. A taky vám se svým nakažlivým optimismem dokáže, že jste se narodili na tom nejrozmanitějším kontinentu světa.

O AUTOROVI:

Ladislav Zibura (27 let) je mladý novinář a cestovatel. Na pěších poutích (Řím, Santiago de Compostela, Jeruzalém, Nepál, Čína) už nachodil přes 5 000 kilometrů, další tisíce kilometrů najezdil na kole a stopem. O svých cestách napsal tři knihy, které se staly bestsellery (40 dní pěšky do Jeruzaléma, Pěšky mezi buddhisty a komunisty a Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii). Kromě psaní knih Ladislav také objíždí republiku s cestovatelskými projekcemi, které jsou založeny především na humoru a nadsázce. Publikum si Ziburu kromě jeho smyslu pro humor a rošťáckého šarmu oblíbilo především proto, že jsou jeho knihy krátké a plné obrázků.


Vstupné 190 Kč / 150 Kč studenti a senioři


Kultura ve Frýdku-Místku

Dáme vám vědět, co chystáme a proč u toho být!

Přihlaste se k odebírání Newsletteru Kultury F≈M a na váš email budou pravidelně chodit informace o divadle, koncertech, festivalech a společenských tématech, která hýbou Frýdkem-Místkem.

Ke stažení

Plakát

WEB-kFM24-03-plakat

Stáhnout

Předplatné

Předplatné Jaro 2024

Stáhnout

Kulturní program

WEB-kFM24-03-titulka

Stáhnout

Kino Vlast

rss vlast 143

Stáhnout

Odkaz na akci byl zkopírován do schránky.